Orosházi Sztorik

Orosházi Sztorik

Megvan a harmadik játékos!

2021. február 25. - oroshazisztori

Ugyanis a tegnapi napon, ha nem is nagy csinnadrattával, de bejelentkezett az előválasztási versenybe Papp Róbert a Demokratikus Koalíció helyi vezetője és önkormányzati képviselője. A magunk részéről nem értékeljük óriási meglepetésnek annak ellenére sem, hogy egyesek pletykálták, hogy Bodóczy Andrást fogja végül majd indítani a DK.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „GYURCSÁNY FERENC: MEGDŐLT A TÍZÉVES MÍTOSZ, HOGY FIDESZ TUD KORMÁNYOZNI! 2.ÉVFOLYAM 2. SZÁM EUROPAI MAGYAROK 2021. FEBRUÁR -a DEMOKRATIKUS KOALÍCIÓ DIGITÁLIS KIADVÁNYA PAPP RÓBERT: "OROSHÁZÁTÓ“L BATTONYÁIG IS CSERBENHAGYTA AZ EMBEREKET A KORMÁNY" Részletek a2. a2. oldalon”

A DK láthatóan nem viszi túlzásba a jelöltek bejelentéséhez kapcsolódó kampányt. Lényegében minden egyes már bejelentett egyéni képviselőjelölt-jelöltnek szerkesztettek egy e-újságot, amit PDF-ben lehet elolvasni. Az pedig már különösképpen szórakoztató, hogy a nyitómondaton sem gondolkodtak sokan, hiszen MINDEN jelöltnél látható az, hogy itt meg ott cserbenhagyta az embereket a kormány. Ami nyilván igaz, de kampány szempontjából kicsit a választópolgárokat lenéző megoldás ez.

Sajnos ebben az "újságban" sok mindent nem tudhatunk meg a jelölt elképzeléseiről, konkrét programjáról, de tudjuk be annak, hogy bizonyára még előkészítés alatt van.

A Békés 4. számú egyéni választókerület előválasztási versenyébe hivatalosan ezzel már három jelölt szállt be:

  • dr. Szelényi Zoltán, független, de MSZP-támogatással
  • Sebők Éva, Momentum
  • Papp Róbert, DK

Nagyon várjuk a Jobbik és a többi kisebb ellenzéki párt hivatalos bejelentését is.

(A képre kattintva olvasható el az "újság".)

A bejegyzés trackback címe:

https://oroshazisztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr5316439432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása