Orosházi Sztorik

Orosházi Sztorik

Polgármesteri határozatok - 2021. január 27-29.

2021. február 21. - oroshazisztori

Régen jelentkeztünk ezzel a rovatunkkal. Sajnáljuk, de a civil főfoglalkozás okán sajnos jóval kevesebb idő jut erre a történetre, de tényleg igyekszünk, mert fontosnak érezzük ezt a rovatot, tekintettel arra, hogy a helyi közmédia nem nagyon foglalkozik ezzel a témával. Első körben most a január végi határozatokat nézzük meg.

2021. JANUÁR 27.

Ezen a napon az első határozat a polgármester 2021. évi rendes szabadságának kijelöléséről szól. A határozat értelmében az alábbi időpontokban senki ne akarja elérni Dávid Zoltánt:

(Határozat + feljegyzés)

A második határozat pedig az alpolgármesterek szabadságának kijelölését tartalmazza. Ebben az esetben pontos dátumok nincsenek, azonban megtudhatjuk, hogy Oravecz Nórának 39 nap szabadság jár, Bojtor Istvánnak viszont 48 nap, mert 9 napot áthozott 2020-ról.

(Határozat + feljegyzés)

2021. JANUÁR 28.

Ezen a napon egy határozat született, melynek értelmében az Egységes Szociális Központ (ESZK) vezetője 2021. február 1-től 2026. január 31-ig Bogárné Kiss Ildikó. Fizetése pedig bruttó 795.639 Ft.

(Határozat)

2021. JANUÁR 29.

Az első határozat a munkásszálló üzemeltetéséhez kapcsolódik. Ennek kapcsán az üzemeltetési szerződést további 1 hónappal meghosszabbítják, így a VÜRT és az Önkormányzat közötti üzemeltetési szerződés 2021. február 28-án jár le. Ennek a döntésnek a pénzügyi vonzata plusz 1 havi üzemeltetési költség, azaz nettó 1.815.000 Ft azzal a megkötéssel, hogy a befolyó díjak az Önkormányzatot illetik meg. 

A feljegyzés szerint a koronavírus-járvány miatt az előzetes terveknek megfelelően nem tudták a szállót hasznosítani, üzemeltetni, így nem áll rendelkezésre elég információ az üzemeltetéssel kapcsolatban. Tehát bevétel nincs, a költséget pedig fizeti az Önkormányzat tovább. Továbbra is csak a bombaüzlet jut eszünkbe.

(Határozat + feljegyzés)

A második határozat egy adminisztratív történet, melynek értelmében a polgármester elfogadja az államháztartás számviteléről szóló kormányrendeletben meghatározott módon számított 2019. évi maradványkorrekciók eltérésérő szóló jegyzőkönyveket. Bele se mennénk, annyira unalmas

(Határozat + feljegyzés)

Ennyi volt a január, köszönjük a figyelmet!

Hamarosan jövün a februári döntésekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://oroshazisztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr7116434848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása