Orosházi Sztorik

Orosházi Sztorik

Megvan a Momentum jelöltje Békés 4-ben!

2021. január 13. - oroshazisztori

2021. január 13-án délután fél 4-kor tartott sajtótájékoztatót Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke és Sebők Éva, a párt orosházi alapszervezetének elnöke, önkormányzati és megyei közgyűlési képviselő. A sajtótájékoztatóra mi is hivatalosak voltunk.

A sajtótájékoztató keretében a párt elnöke bejelentette, hogy Sebők Évát indítja a párt Békés 4. számú választókerületében az országgyűlési választásokon, pontosabban első körben az előválasztáson. 

Mi úgy nőttünk fel, hogy kettő részre osztódott a politika bal és jobb oldalra és, hogy a nemzet mindig lép egyet jobbra, lép egyet balra, de sosem előre. Mi momentumosok abban hiszünk, hogy ennek véget kell vetni. Mi egy új politikai kultúrát, új politikusokat és új gondolatokat adunk Magyarországnak.

– fogalmazott a pártelnök.

A helyi önkormányzati képviselő három területet kíván majd a kampány középpontjába helyezni, ez pedig a munka, a család, és a nők helyzete. Emellett szót ejtett arról is, hogy fontosnak tartja az átláthatóságot és a korrupció felszámolását is, amely az ismert okokból mélyen sújtja a választókerületet. A képviselő kijelentette, hogy a korrupciókutatást folytatni fogja, és hamarosan újabb esetekkel fog jelentkezni. A tájékoztatón ebben a témában kiemelte az EFOP-pályázat körüli botrányokat és a jelenlegi és korábbi városvezetés ellen kezdeményezett fegyelmi eljárást is.

A sajtótájékoztatóról készítettünk néhány fotót is. Az elkészült fotókért szeretnénk kifejezni köszönetünket és hálánkat Forgó Imre barátunknak. Nézzétek meg a galériát!

Ezzel a bejelentéssel kettőre nőtt a már ismert, hivatalos ellenzéki jelöltek száma. Ismert, hogy korábban az MSZP társelnöke, Kunhalmi Ágnes az ATV Egyenes Beszéd című műsorában jelentette be, hogy a választókerületben dr. Szelényi Zoltánt támogatja, de a jelölt függetlenként indul.

Így hát kijelenthetjük, hogy elindult az ellenzéki küzdelem. Várhatóan kettő párt biztosan bejelenti még a közeljövőben saját jelöltjét - itt elsősorban a Jobbikra és a DK-ra gondolunk a nagyobbak közül. Kíváncsian várjuk, hogy kik lesznek a demokrácia innovációjának, az ellenzéki előválasztásnak a főszereplői. Nagyon izgalmas időszak következik!

ELINDULT AZ OROSHÁZI SZTORIK CSEVEGŐJE! CSATLAKOZZ A KÉPRE KATTINTVA!

cseveg_cover_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://oroshazisztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr7416387620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása