Orosházi Sztorik

Orosházi Sztorik

Reakció az időközi önkormányzati választás eredményére - Papp Róbert, DK

2020. január 13. - oroshazisztori

Az alábbiakban közre adjuk Papp Róbert, a Demokratikus Koalíció politikusának, önkormányzati képviselőnek nyilatkozatát:

A Demokratikus Koalíció is gratulál Raffai János képviselő úrnak a győzelemhez, melyben mi is részt vettünk az összefogás keretein belül. Megalakulásunk óta kétfrontos harcot vívunk Orosházán, és a választókerületben. Egyszer a Fidesz népnyúzó politikája ellen, másfelől az MSZP folyamatos hatalmi rivalizálására kell válaszolnunk! Ez utóbbi nem tudott megtörni minket, sőt külön köszönettel tartozunk Tóth Bertalan elnök úrnak, amiért közbenjárásunkra nem engedte, hogy szocialista jelölt induljon! Bárcsak tavaly is így állt volna hozzá...

Ami a Fideszt illeti, továbbra is lejtmenetben vannak! Olvadó népszerűség, köztörvényes bűnöző az országgyűlési képviselőnk, silány városvezetés jellemzi őket Orosházán! Győztünk, mert összefogtunk! Ennek megfelelően karakteres politikánkat megtartva, továbbra is elkötelezett partnereiként dolgozunk az ellenzéken belül, becsülettel szolgálva Orosházát!

Tisztelettel:

Papp Róbert
Önkormányzati képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://oroshazisztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr2515406872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása