Orosházi Sztorik

Orosházi Sztorik

Polgármesteri határozatok - 2020. november 18/20.

2020. november 23. - oroshazisztori

Elnézésüket kérjük, egy picit elmaradtunk két nap határozataival, de gyorsan pótoljuk.

November 18-án kettő polgármesteri határozat született, íme:

1) A Városüzemeltetési Zrt. (VÜRT) kezelésében álló ingatlanok esetében, amelyek nem lakások, és közszolgáltatási szerződés keretében bérbe vannak adva, ám a veszélyhelyzet miatt bezártak, a bérlők mentesülnek a bérleti díjfizetés alól a zárva tartás időtartamára.

(Határozat + feljegyzés)

2) A Napköziotthonos Óvoda téli nyitvatartási rendje változik, pontosabban december 28-31. közötti időszakra. Ennek értemében minden óvoda bezár, a Lehel utcai óvoda lesz az ügyeteles, reggel 7 és este 5 között lesz nyitva. Minden más óvoda zárva tart ebben az időszakban.

(Határozat + feljegyzés)

 

November 20-án egy határozat született, melynek nincs kifejezetten nagy jelentősége. A Magyar Államkincstár (MÁK) új alapító okirat formátumot adott ki kötelezően használandóként, amely miatt a Napköziotthonos Óvoda alapító okiratát is módosítani szükséges.

(Határozat + feljegyzés)

A bejegyzés trackback címe:

https://oroshazisztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr6016296490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása