Orosházi Sztorik

Orosházi Sztorik

Reakciók a január 12-i időközi önkormányzati választás eredményére

2020. január 12. - oroshazisztori

A hivatalos végeredmény ugyan még nem került fel a valasztas.hu-ra eddig a pillanatig, azonban gyakorlatilag készpénznek vehetjük már az eredményeket. Ezek tükrében megkerestük az önkormányzati testületben megjelenő pártok 1-1 képviselőjét, illetve a két releváns jelöltet is, hogy értékeljék az eredményeket.

Az alábbi önkormányzati képviselőknek küldtünk e-maileket (ABC sorrendben):

  • Fetser János (MSZP)
  • Molnár Béla (Fidesz)
  • Papp Róbert (Demokratikus Koalíció)
  • Sebők Éva (Momentum)
  • Szabó Ervin (Jobbik)

A legelső befutott nyilatkozat a Momentum Békés megyei elnökétől, Sebők Évától érkezett:

Nagy öröm Raffai János sikere: vele az orosházi testület – és egyben Orosháza - egy okos, elkötelezett és szorgalmas képviselőt nyert.

Úgy gondolom, a választók a kampányban díjazták, hogy Raffai János emberközelien szólította meg a választókat és pozitív üzenetekkel dolgozott.

A kampány során számos eszközt alkalmaztunk: aktivistáink szombat estig személyesen keresték meg a választókat – büszke vagyok arra, hogy ebből a Momentum is jelentős részt vállalt -, képviselőtársam részéről pedig folyamatos volt az online kommunikáció, ugyanakkor az utcán is bármikor össze lehetett futni.

Én nagyon várom a közös munkát Raffai János képviselőtársammal, a sikeres kampányhoz pedig ezúton is szívből gratulálok, a választóknak pedig szívből köszönöm, hogy felelősséget vállaltak a jövőjükért (függetlenül attól, hogy melyik jelöltet támogatták)!

Természetesen, amint további válaszokat kapunk a címzettektől, közre adjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://oroshazisztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr2315406286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása