Orosházi Sztorik

Orosházi Sztorik

Polgármesteri határozatok - 2020. november 13.

2020. november 15. - oroshazisztori

Folytatva a megkezdett munkát a polgármesteri határozatokról, íme a november 13-án született egyetlen határozat rövid összefoglalója. 

Bburago 1:50 magyar mentőautó Volkswagen Crafter - Játéksziget.huAz Orosházi Mentőállomás részére a Gyopárosi út 3. szám alatti az önkormányzat biztosít egy 200 nm-es épületet ingyen, ahol a mentőszolgálat el tudja végezni a szükséges eszközök pótlását és fertőtlenítését. 

(Határozat + feljegyzés)

 

(Egyébként komolyan érthetetlen az, hogy megírják a határozatot és a feljegyzést, kinyomtatják, majd beszkennelik, és így rakják fel PDF-ben ezeket a papírokat. Tényleg nincs senkinek annyi esze a Hivatalban, hogy szóljon, hogy ennek semmi értelme, mert idő- és papírpazarlás, végső soron plusz költség? Könyörögve kérjük, hogy módosítsátok SZMSZ-t legalább erre vonatkozóan!) 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel is!

A bejegyzés trackback címe:

https://oroshazisztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr8516286054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása